Projecten
This is what we are proud of

The only way to do great work
Is to love what you do
  

     

Quint Wellington Redwood (Quint) is een onafhankelijk adviesbedrijf dat zich richt op adviezen en opleidingen op gebied van het optimaliseren van IT intensieve processen. Met een wereldwijd netwerk en opdrachten in 49 landen en kantoren op 4 continenten is de dienstverlening grensoverschrijdend.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, marketing, verkoop, inkoop, financiële administratie, projecten en trainingen management 

  

De PFM Intelligence Group is een organisatie met verschillende disciplines en een grote diversiteit aan klanten. PFM levert, installeert en onderhoud Bezoekerstelsystemen en data analyses, Professionele drive-thru systemen en communicatie oplossingen.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, projectenbeheer, magazijn, productie en helpdesk 

 

Science[&]Technology biedt R&D-oplossingen voor ruimte, wetenschap en defensie. Zij zijn gespecialiseerd in het op de markt brengen van technologie binnen de volgende categorieën: Sensing and Control, Scientific Data Processing, Intelligent Applications en Technical Consulting.

Klantcase

Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, HRM, financiële administratie en projectenbeheer 

 

Landschap Overijssel beschermt, beheert en ontwikkelt natuur & landschap met kwaliteit voor mens, plant en dier . De implementatie betreft het beheer en de administratie van zo’n 10.000 donateurs, 5.000 vrijwilligers, en 9000 relaties.

 

Diensten  

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, giftenbeheer, evenementenbeheer

"With Odoo it is easier than ever before to analyse our data and link different aspects of our operations which helps us in defining and fine-tuning our strategy."

Jeroen Brink, Finance Director Quint 

"It has been a exciting journey working with the team at B-informed over the last year. They have been excellent partners and very professional in all  our dealing. Odoo is powering Horkan's digital transformation and changing our business in every area. We have changed more in the last 9 months than the last 10 years."

John Horkan, CEO Horkans group 


 

21theNetherlands organiseert al meer dan 15 jaar bedrijfsevenementen en incentives. Om een betere beheersing en integratie van de sales en realisatie-processen te kunnen verwezenlijken is Odoo gekozen om dit te ondersteunen. In een "natuurlijke" overgang is de bestaande software vervangen.

 

Diensten

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie en projectenbeheer

 

Semiotic Labs elimineert ongeplande downtime over de hele wereld.  Semiotic Labs maakt gebruik van AI-gestuurde elektrische golfvormanalyse om een slim voorspellend onderhoudssysteem aan te bieden dat de productiviteit verhoogt en tegelijkertijd tijd en geld bespaart.

 

Handel  |  Diensten  

CRM, voorraadbeheer, inkoop, Project beheer

 

Fiduciare Mosellan S.A.R.l. is een fiscaal adviesbureau gevestigd in Luxemburg dat gespecialiseerd is in klanten die werkzaam zijn in de binnenvaartsector. Voor zo’n 80 bedrijven wordt de boekhouding, document- en het scheepsmanagement verzorgd. 

 

Diensten

CRM, financiële  administratie, fleet management, documentenbeheer 


Devops Agile Skills Association (DASA) is een Amerikaanse Joint venture van Quint Wellington Redwood. DASA ontwikkelt en verkoopt trainingen op het gebied van Devops en Agile. Cursisten die een examen met goed gevolg afleggen worden gecertificeerd.


Dienstverlening

CRM en fnanciële administratie
"Many thanks for the ongoing support and active thinking and involvement in the project. Today was an important milestone, and despite the fact that we are not quite there yet, we can slowly but surely state that a very solid and good foundation is forming among our organization processes and business operations with Odoo."

Bart Schmitz, CEO PFM Group  

"We vervingen 14 verschillende applicaties en verhoogden inkomsten overnacht
 met 10%."


Marc Peeters, General Manager Vending Division Sodexo


 

Avesqo is een distributeur van kennis- en support diensten op het gebied van biedt Video Conferencing. Ook via resellers worden video conference, audiovisuele oplossingen en integratie vraagstukken aangeboden.


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, magazijn, financiële administratie, logistiek

 

HollandBIO vertegenwoordigt en verbindt de biotech bedrijven en is het kloppend hart van de life sciences sector. Met biotech innovaties van wereldniveau werkt HollandBIO een maatschappij waarin biotechnologie maximaal bijdraagt aan gezondheid, duurzaamheid en economische groei.

Dienstverlening                             

CRM, financiële  administratie, ledenadministratie, evenementen, marketing


Printadvise levert en adviseert over bedrukt promotiemateriaal als flyers, poster, boeken etc. In Odoo worden alle order-, productie-, logistieke- en financiële afhandelingen verwerkt.   


Handel  |  Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, projecten, financiële administratie, voorraadbeheer 

 

English Garden Group ontwerpt en transformeert alle soorten buitenruimtes in Zuid Frankrijk. Vanuit het combineren van een passie voor planten en liefde voor kunst en design is men  geëvolueerd en gegroeid. Momenteel zijn drie bedrijven actief in ontwerp, verkoop en projectrealisatie.


Diensten  |  Projecten

CRM, verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productie en financiële administratie Compliance & Forensic Services Caribbean is een onafhankelijk, deskundig en multidisciplinair onderzoeks- en adviesbureau.

Als een kwalitatieve en hoogwaardige full service aanbieder op het gebied van forensisch onderzoek en compliance wordt het Caribische gebied bediend.

Dienstverlening

CRM, verkoop, inkoop, financiële administratie, website