Scale-Up with Odoo

The game where you gain business experience

Odoo heeft een leuk spel ontwikkeld om medewerkers te trainen en coachen in de bedrijfsprocessen en waar in men leert hoe een bedrijf kan groeien. Wat komt er kijken bij het managen van een bedrijf? En wat moet u allemaal weten? Met Odoo Scale-Up! leert u dat allemaal met 7 verschillende businesscases.

U begint met het opzetten van de processen voor een eenvoudige detailhandel. Groei vervolgens door een productielijn op te zetten, en volg al je producten, start het eCommerce proces en meer!

De term Scale-Up kan worden omschreven als een proces van aanzienlijk uitbreiden met een klein team dat alle de touwtjes in handen heeft. Odoo heeft een dergelijke term gebruikt als de naam van hun spel, omdat ze geloven in hoezeer ervaring en een spot-on training een team ten goed kan komen en aanzienlijk kan bijdragen aan de ontwikkeling van een bedrijf. Vanaf start-up tot deze opgeschaald wordt tot een groter bedrijf.

Scale-Up is een spel dat bestaat uit 7 businesscases. Elke case heeft 8-10 kaartjes met verschillende vereisten. U start met het gespecificeerde eerste scenario van de game en daarna volgt u uw eigen strategie. Natuurlijk wel in overeenstemming met de drie spelregels. U maakt grondig kennis met de zaak, ontwerpt bedrijfsprocessen terwijl u Odoo gebruikt om deze te perfectioneren en tenslotte draait u de kaart om en vergelijk uw oplossing en scoor sterren op basis de gekozen oplossing voor het scenario.

Met deze game:

Scale up met Odoo

Leert u hoe u een bedrijf vanuit het niets kunt creëren en op kan schalen

Springt u tussen de kaarten en
het verbonden apparaat voor
een interactieve ervaring

Configureert u de oplossing in uw gratis Odoo Online-database

Ontvangt u 60 mooie en gemakkelijk te begrijpen kaarten

Speelt u met 7 verschillende businesscases

What does Cravit think of the latest Odoo version?
We are super excited about version 13