Odoo draait om de klant

en heeft een betrouwbare financiële kant die dat hele proces ondersteunt

Odoo draait om de klant

De filosofie van Odoo wijkt af van de traditionele ERP systemen. Alle flows zijn gericht op de klant, niet de administratie. Uw gehele bedrijfsvoering draait immers om uw klant. Dus hebben ze bij Odoo het uitgangspunt van het ERP systeem ook rondom de klant te laten draaien.

 


Odoo; een systeem om gericht uw klant te bedienen

Met uw ERP systeem wilt u de klant goed kunnen bedienen. De gegevens van de klant veilig opslaan, nabellen na een meeting, een passende offerte toesturen, tijdig de afgesproken dienst of product leveren en een kloppende factuur sturen. Dit alles natuurlijk efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Het gehele proces draait om de klant. 
Kies daarom ook voor een ERP systeem dat dit proces begrijpt. Alles in Odoo staat in het teken van doelgerichte handelingen en automatisering. Zodat u meer tijd overhoudt voor uw klanten.

Kies ook voor een implementatiepartner met deze filosofie.
Wij als B-informed begrijpen dat zonder klanten uw bedrijf simpelweg niet kan draaien. Hoe belangrijk een goed systeem ook is, het moet een hulpmiddel zijn om uw klanten goed te bedienen en niet het doel op zich. Met een systeem en een partner die dat begrijpt heeft u de ideale combinatie. Graag gaan wij samen met u aan de slag om uw klanten optimaal te bedienen.

200.000+ bedrijven gebruiken Odoo om hun bedrijf te doen groeien.

Beheer eenvoudig documenten in Odoo
Documentbeheer zorgt voor efficiënt werken