Over Cravit
We are realists

The pessimist complains about the wind
The optimist expects it to change
The realist adjusts the sails.
Scherp

Onze Odoo-specialisten zijn in staat om een organisatie tot in detail door te lichten. Dankzij ons inzicht, kennis en ervaring, weten we precies op welke manier Odoo in uw organisatie kan werken.

Helder

Hoe eenvoudig het systeem ook is, procesoptimalisatie is dat niet. Daar zijn we heel eerlijk in. Een verandering als deze vraagt om tijd, aandacht en concessies binnen de hele organisatie. Er zullen fouten worden gemaakt en er zullen frustraties zijn. Onvermijdelijk, maar zeker geen reden om het niet te doen. Uiteindelijk levert Odoo namelijk meer op dan wat het heeft gekost. Dat beloven we.

Solide

We toetsen de doelstellingen aan het systeem en laten zien hoe Odoo voor jullie kan werken. We staan stil bij alle mogelijke obstakels en bereiden uw organisatie hierop voor. Zo weten we allebei welke stappen we gaan nemen, maar vooral welke drempels overwonnen moeten worden.

Betrokken

Een volbrachte transitie betekent niet het einde van onze samenwerking. Als het staat, begint het pas. Structureel optimaliseren en innoveren is ons streven. Daarom blijft uw vaste Cravit team, ook na live gang betrokken, zodat alle processen op elkaar ingespeeld blijven.

Meedenkend

Door onze jarenlange ervaring op implementatie-, bedrijfskundig- en bedrijfseconomisch gebied weten welke obstakels we kunnen verwachten. We begeleiden een organisatie niet alleen bij de transitie naar Odoo, maar ook met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en creëren van draagvlak.

Met beide voeten
op de grond

Als Odoo-specialisten zijn wij in staat om een onderneming tot in detail door te lichten. We toetsen de doelstellingen aan het systeem en laten zien hoe Odoo voor jullie kan werken. We staan stil bij alle mogelijke obstakels en bereiden uw organisatie hierop voor.