Cravit ®
[k r ae - v i t ]

We hebben met ons bedrijf in de afgelopen jaren een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Nu hebben we ook de volgende stap in de ontwikkeling van ons bedrijf gezet en goed naar onze kernwaarden gekeken.

Met ons nieuwe merkconcept willen wij onze volgende kenmerken nog beter benadrukken:  Doelgericht, flexibel, specialistisch en realistisch. 
We zijn realist.


The pessimist complains about the wind

The optimist expects it to change

The realist adjusts the sails.

Uit een groot scala aan woorden die ons kenmerken zijn we gaan filteren en uiteindelijk vormen twee kernwaarden onze nieuwe merknaam.

Craft:
Craft vertegenwoordigt vakmanschap en kenmerkt ons als echte specialisten in
zowel Odoo kennis als implementatie ervaring.

Gravity:
Gravity vertegenwoordigt ons als realist. We staan met beide benen op de grond.


We hebben gekozen voor deze nieuwe bedrijfsnaam en gehele aangepaste branding om onze verdere groei en internationale ambities nog beter te ondersteunen. Onze focus en werkwijze verandert niet. Wij gaan gewoon door met onze specialisatie in de implementatie van Odoo om jullie zo goed mogelijk van dienst zijn.

 
 

Wij zijn Cravit

Met Odoo alle bedrijfsprocessen op orde? Feit. En zo intuïtief dat iedereen er mee kan werken? Absoluut. Dus, één druk op de knop en starten maar? Helaas niet.

Hoe eenvoudig het systeem ook is, procesoptimalisatie is dat niet. Daar zijn we heel eerlijk in. Een verandering als deze vraagt om tijd, aandacht en concessies binnen de hele organisatie. Er zullen fouten worden gemaakt en er zullen frustraties zijn. Onvermijdelijk, maar zeker geen reden om het niet te doen. Uiteindelijk levert Odoo namelijk meer op dan wat het heeft gekost. Dat beloven we.

Als Odoo-specialisten zijn wij in staat om een onderneming tot in detail door te lichten. We toetsen de doelstellingen aan het systeem en laten zien hoe Odoo voor jullie kan werken. We staan stil bij alle mogelijke obstakels en bereiden uw organisatie hierop voor. Zo weten we allebei welke stappen we gaan nemen, maar vooral welke drempels overwonnen moeten worden. Wat anderen proberen te verbloemen laten wij juist zien. Wij zijn realistisch. We staan met beide benen op de grond en houden ons vizier scherp op het einddoel. Want alleen zo kunnen we verandering op een solide manier volbrengen. 

We are Cravit. We make it real.

Experience center Odoo
Ervaar Odoo