Hospitainer

Praktische hulp en innovatie


Het is niet elke dag dat je een organisatie tegenkomt die je echt laat denken:  

"Wow, wat doen zij fantastisch werk." 


Maar Hospitainer is zo'n bedrijf. Hun inzet voor het redden van levens, waar dan ook ter wereld, is niets minder dan bewonderenswaardig.


In de wereld van humanitaire hulpverlening zijn er enkele organisaties die echt opvallen vanwege hun praktische aanpak en innovatieve oplossingen. Hospitainer is absoluut een van die organisaties waar je gewoon niet omheen kunt. Hun werk is niet alleen bewonderenswaardig, maar ook buitengewoon effectief.


Een kijkje in de wereld van Hospitainer


Hospitainer, opgericht in 2009, heeft zich gevestigd als een pionier in het bieden van medische zorg in rampgebieden en afgelegen regio's. Hun geheim? Mobiele en modulaire ziekenhuiseenheden, ofwel "hospitainers". Deze units zijn ontworpen in containers en tenten om snel te kunnen worden ingezet en bieden een volledig functionerend ziekenhuis, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.


Of het nu gaat om het verlenen van medische zorg na een natuurramp, in conflictgebieden of in afgelegen dorpsgemeenschappen, Hospitainer staat bekend om hun vermogen om levensreddende zorg te bieden waar deze het meest nodig is.

​Ondersteuning met Odoo implementatie


Als een bedrijf dat graag organisaties helpt die een positieve impact hebben, zijn we verheugd om Hospitainer te ondersteunen bij de implementatie van Odoo. Dit alles-in-één bedrijfsbeheersysteem zal hen helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren, waardoor ze nog meer mensen kunnen bereiken en helpen.


Met Odoo kunnen ze hun logistiek, voorraadbeheer en financiële processen stroomlijnen, waardoor ze zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: het redden van levens.

red vehicle in timelapse photography
black and white hospital bed in the middle of interior building
doctor holding red stethoscope

Een bron van inspiratie


Het werk van Hospitainer herinnert ons eraan dat innovatie en vastberadenheid een enorm verschil kunnen maken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Hun praktische aanpak en vastberadenheid om levens te redden zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal.


We zijn trots om deel uit te maken van hun reis en kijken ernaar uit om samen nog meer levens te redden en een positieve impact te hebben op gemeenschappen over de hele wereld. Met partners zoals Hospitainer wordt de toekomst van humanitaire hulp alleen maar helderder.

Brand workshop Cravit