Nieuw kantoor Cravit Group in Spanje

Expanding Horizons

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Cravit Group een tweede kantoor heeft geopend in Spanje. Met ons succes in Nederland, waar onze hoofdvestiging is gevestigd, markeert deze uitbreiding een spannende mijlpaal voor ons bedrijf. Met een groeiende klantenkring en een toenemende vraag naar onze diensten, erkenden we de noodzaak om een ​​aanwezigheid te vestigen op strategische locaties in Europa.

Cravit Spain

Introductie van ons nieuwe kantoor 

van Cravit Group in Spanje

Discover More


Waarom Spanje?

Als handelsnatie is Nederland altijd een hub geweest voor internationale zaken en ondernemerschap. In de loop der jaren hebben we een significante trend waargenomen bij onze klanten, waarbij velen betrokken zijn bij Europese of wereldwijde projecten. Als reactie op deze groeiende behoefte hebben we Spanje strategisch gekozen als een van onze eerste uitbreidingsbestemmingen.

Odoo-implementatie voor Spaanse bedrijven

Bij Cravit Spanje zijn we ook gespecialiseerd in het implementeren van Odoo, een uitgebreide suite van bedrijfsapplicaties, in zowel Spaanse bedrijven als Nederlandse bedrijven met een Spaanse vestiging. Door gebruik te maken van onze expertise en ervaring helpen we organisaties hun activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit te verbeteren en groei te stimuleren. Ons doel is om bedrijven in staat te stellen te gedijen in een steeds competitievere markt.

Spannende samenwerkingsmogelijkheden

Naast onze kernservices vinden wij het een geweldig idee om brainstormsessies in Spanje te plannen. Wat is er beter dan creativiteit te inspireren en innovatie te bevorderen dan in de levendige en inspirerende sfeer van ons nieuwe vestiging? We nodigen onze klanten en partners uit om zich bij ons in Spanje aan te sluiten voor boeiende en productieve sessies, waar we gezamenlijk nieuwe ideeën kunnen verkennen en de toekomst van het bedrijfsleven kunnen vormgeven.

Een opmerkelijke start

Sinds de oprichting heeft onze locatie in Spanje een enorm succes gekend. We zijn verheugd om te delen dat we al de prestigieuze status van gouden partner hebben bereikt. Deze erkenning weerspiegelt onze toewijding aan uitmuntendheid, toewijding aan het succes van onze klanten en de uitzonderlijke kwaliteit van onze diensten. We zijn ontzettend trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om de verwachtingen voortdurend te overtreffen.

De toekomst belooft veel

Terwijl we onze aanwezigheid blijven uitbreiden, blijft Cravit Group toegewijd om uitzonderlijke waarde en service te bieden aan onze klanten. We nodigen u uit om ons nauwlettend in de gaten te houden terwijl we nieuwe locaties en kansen verkennen. Ons doel is ervoor te zorgen dat we altijd daar zijn waar onze klanten ons het meest nodig hebben en op maat gemaakte oplossingen bieden die hun succes stimuleren.

Conclusie

Het nieuwe kantoor van Cravit Group in Spanje is een teken van onze toewijding aan groei, innovatie en het voortdurende succes van onze klanten. Met onze expertise in Odoo-implementatie, gecombineerd met de levendige sfeer van Spanje, zijn we ervan overtuigd dat deze uitbreiding deuren zal openen naar nieuwe mogelijkheden en samenwerkingen. Blijf verbonden met ons terwijl we aan dit spannende avontuur beginnen en laten we samen de toekomst van het bedrijfsleven vormgeven.


 
 
    Interview Odoo met  Jaime Jiménez Titos - managing director Cravit Spain                                                             

Wilt u contact opnemen voor een kennismaking ?

Odoo Roadshow Eindhoven
Wij nodigen u graag uit!