Implementatie proces
Hoe zorg je dat langere tijd tevreden kan werken met Odoo?

Het verloop van de tevredenheid over het ERP systeem is bij elk bedrijf nagenoeg hetzelfde. In het begin voldoet alles aan de huidige processen en werkt alles perfect. Iedereen werkt met volle tevredenheid met het systeem. Waarom zou je dan nu al moeten gaan upgraden? Het werkt net allemaal goed! 

We zien ontwikkelingen waarin de tevredenheid daalt. Het systeem wordt minder efficiënt en sluit niet meer goed aan bij de bedrijfsprocessen en wat de klant van het bedrijf en de processen verwacht. Maar we zien ook veel bedrijven waar de tevredenheid stijgt. Het systeem blijft up2date, de nieuwste ontwikkelingen zijn er in opgenomen, het sluit nog aan bij de huidige bedrijfsprocessen en alles dat de concurrent kan is ook mogelijk in het systeem. Er dat willen wij natuurlijk voor al onze klanten!

Als je niks doet verouderd het systeem en daalt de tevredenheid


Optimaliseer je systeem en zorg dat de medewerkers tevreden blijven werken


Onze visie om te zorgen dat je fijn met Odoo kan blijven werken:


  1. Upgraden - Wacht niet tot het systeem niet meer voldoet of verouderd is. Door je systeem up2date te houden zorg je dat het altijd van de nieuwste features en ontwikkelingen is voorzie n. Zorg dus dat je altijd om de zoveel tijd overgaat naar een nieuwe versie. Kijk daarbij kritisch naar je bedrijfsprocessen en hoe het systeem deze kan ondersteunen.

  2. Odoo implementatiepartner - Zorg voor een langdurige samenwerking met je Odoo partner. Een partij die met je meedenkt en op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en je daar in kan adviseren en ondersteunen.

  3. Interne Odoo vertegenwoordiger - Op basis van onze brede ervaringen met Odoo implementaties bij een aantal organisaties, hebben we het belang opgemerkt van een sterke lokale Odoo vertegenwoordiger bij de klant. We merkten dat het hebben van een goede lokale Odoo Admin de implementatietijd verkortte, de kwaliteit van de uiteindelijke oplossing verbeterde en implementatiekosten bespaarde.

    Zodra de Odoo implementatie is voltooid, zorg ervoor dat je minstens ongeveer 8 uur per week reserveert (dit is afhankelijk van de grootte van de organisatie) om Odoo en de data in Odoo te onderhouden.

Ook op zoek naar een langdurige samenwerking met uw implementatie partner

Doe mee en zorg dat uw bedrijf lang efficiënt kan werken met Odoo

Brexit is definitief. Wat betekent dit voor de boekhouding in Odoo?