KPMG in België heeft Odoo gekozen als voorkeur technologiepartner

Een kleine revolutie staat op het punt de accountantswereld op zijn kop te zetten

Met de juiste software kunnen bedrijven de processen evalueren en een sterke positie behouden. Door voor Odoo te kiezen hebben ze gekozen voor een volledig geïntegreerd platform dat zorgt voor een naadloze communicatie en een vlotte samenwerking met haar klanten en vooral voor het de automatisering van veel processen. KMPG zal vanaf nu Odoo adviseren aan al haar klanten. 


KPMG is overtuigd van Odoo door de geavanceerde technologie en het volledige en geïntegreerde aanbod van de bedrijfsapplicaties. En dat Odoo de bedrijfsdoelstellingen van KPMG begrijpt heeft ook meegespeeld in deze keuze.

Lees het volledige persbericht


Het kiezen van Odoo als software betekende ook het kiezen van een bedrijf dat altijd voorop loopt op het gebied van innovatie, zichzelf opnieuw uitvindt en unieke functies integreert. Duizenden bedrijven worden geconfronteerd met een voortdurend veranderende industrie. Odoo N.V. heeft zich tot doel gesteld om hen te begeleiden, de processen te begrijpen en de tools te ontwikkelen die ze nodig hebben. Deze visie is in lijn met die van KPMG, want het is hen missie om de klanten, ongeacht hun grootte, het advies en de digitale tools te bieden die ze nodig hebben om hun zakelijke doelen succesvol te bereiken.

KMPG heeft naast Odoo boekhoudsoftware als favoriete partner te kiezen ook besloten een bedrage te leveren aan de verbetering van de Odoo boekhouding module. Om één volledige uitvoering te bieden, kunnen andere modules van de Odoo-suite worden ingezet om alle bedrijfsprocessen in oplossing samen te brengen.

Ik ben meer dan blij dat deze alliantie tot stand komt.

besluit Harry van Donink, CEO KPMG Belgie.
Odoo ontwikkelt door
En wij bekeken alvast waar de focus ligt voor versie 16