Odoo nu Unicorn door grote investering
HONDERD TACHTIG MILJOEN EURO EN EEN GESCHATTE MARKTWAARDE VAN 2,3 MILJARD

De huidige investeerders hebben een nieuwe investering van € 180 miljoen in Odoo gedaan. Met deze investering van € 180 miljoen wordt de waarde van Odoo geschat op zo'n 2,3 Miljard euro. Ruim de grootte van een eenhoorn.

Odoo zou hier niet zijn zonder de community van medewerkers, het partner netwerk en het open source-bedrijfsmodel.

Een unieke visie,
medewerkers met ambitie,
het grote partner netwerk
en open source: 
een belangrijk concurrentievoordeel


Odoo is anders. Odoo is geen software gericht op ontwikkelaars of systeembeheerders. De gebruikers zijn accountants, kassiers, logistiek medewerkers, verkopers, inkoopmanagers, marketingmedewerkers, voorraadmedewerkers, projectmanagers, etc.

Deze gebruikers geven niets om de licentie van de software; voor hen is open source geen waarde. Toch bleek het ​​model van Odoo de sleutel te zijn in het verstoren van de markt die eigendom is van reuzen, zoals Microsoft, Oracle en SAP.

10
Kantoren wereldwijd
1300+
Medewerkers
1500+
Implementatie Partners
7mln+
gebruikers

Wat komt er nu?

Deze transactie is niets meer dan een sterk bewijs van vertrouwen van de markt. Voor Odoo verandert er niets. De focus blijft het ontwikkelen van een mooi product en het toegankelijk maken voor een groot aantal bedrijven. Dat is wat telt.

Samen met het partner-netwerk heeft Odoo geweldige software gebouwd. Maar er zijn nog veel dingen die ze kunnen doen om uw medewerkers te helpen meer te doen in minder tijd.

Dit is slechts het begin...


Odoo DocuSign
Flexibel werken met eenvoudig digitaal ondertekenen