Roadshow Amsterdam

19 juni 2023 in het Novotel Amsterdam City, van 16:00 tot 19:00 uur

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan een exclusieve conferentie over de digitalisatie van jouw bedrijf met behulp van Odoo. Kom naar Amsterdam en ontdek de mogelijkheden van Odoo om jouw bedrijf te transformeren.  Het evenement vindt plaats op 19 juni 2023 in het Novotel Amsterdam City, van 16:00 tot 19:00 uur.

Hier zijn 5 redenen waarom je dit evenement niet wilt missen:

  1. Interactieve demonstratie van Odoo 16: Maak kennis met de nieuwste functies en verbeteringen van Odoo 16 door middel van een boeiende demonstratie.

  2. Tips & Tricks van onze digitale experts: Leer handige tips en trucs van onze experts om het meeste uit Odoo te halen en jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  3. Ervaringen van lokale bedrijven: Ontdek hoe andere bedrijven in Nederland Odoo hebben gebruikt om hun bedrijfsactiviteiten te digitaliseren en te laten groeien.

  4. Vraag- en antwoordsessie met experts en partners: Stel al jouw vragen over Odoo aan onze experts en partners en krijg direct antwoord op jouw specifieke behoeften.

  5. Netwerkmogelijkheden: Maak gebruik van de gelegenheid om te netwerken met andere professionals uit de industrie tijdens de conferentie. Geniet van een informele sfeer met heerlijke drankjes en hapjes.

Digitalisatie en centralisatie zijn essentieel om jouw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en succes te garanderen. Veel bedrijven en ondernemers in Nederland hebben Odoo al met succes geïmplementeerd om hun processen te digitaliseren en hun bedrijf te laten evolueren.

Wist je dat bedrijven gemiddeld wel 14 verschillende apps gebruiken om hun activiteiten uit te voeren? Hierdoor kunnen ze tot wel 30% van hun inkomsten mislopen door problemen zoals gebrekkige interne communicatie, slechte integratie tussen verschillende systemen en een beperkt zicht op essentiële informatie.

Vereenvoudig al deze processen met behulp van Odoo! Odoo is een alles-in-één geïntegreerd ERP-systeem dat je helpt om al jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Ieder jaar brengt Odoo een nieuwe versie uit met verbeterde functies en mogelijkheden. Na de bekendmaking organiseren we evenementen waar je de kans krijgt om onze nieuwe functies als een van de eersten te ontdekken. Daarnaast kun je tijdens het evenement onze experts ontmoeten en samenwerken aan het vereenvoudigen van jouw processen.

Wacht niet langer en registreer je nu voor dit evenement! 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de conferentie en samen te werken aan de digitale transformatie van jouw bedrijf!


De ChatGPT, vloek of zegen?