We make it real


Met Odoo alle bedrijfsprocessen op orde? Feit. En zo intuïtief dat iedereen er mee kan werken? Absoluut. Dus, één druk op de knop en starten maar?
Helaas niet.


Onze aanpak     Demo aanvragen


 
 

Uw Odoo demo

U bent zoek naar een ERP systeem voor uw bedrijf. Uit onderzoek naar de verschillende ERP systemen bent u een aantal systemen tegengekomen die u aanspreken. En dan begint het selectieproces om te bepalen welk systeem u daadwerkelijk wilt en wie dit voor u gaat implementeren.

Een onderdeel van deze selectie is een demo gesprek.

Hoe ziet een Odoo demo van Cravit er dan uit? Wat kunt u verwachten van onze demo? En hoe zorgt u er voor dat dit selectieproces efficiënt verloopt? Wat zijn na een succesvolle demo de vervolgstappen? Hieronder zullen we uitleg geven over de Odoo demo door Cravit . 

Voorbereiding op de Odoo demo.

Om te bepalen wie u uit wilt nodigen voor een demo gesprek moet u eerst een goede indruk van het systeem hebben. Op odoo.com kunt u uitgebreid zien en lezen wat Odoo kan. U kunt een eigen demo omgeving via ons aanvragen om zelf in Odoo een aantal gewenste activiteiten uit te voeren. Wij noemen dat een speelomgeving.

Graag komen wij dan langs om vrijblijvend en geheel kosteloos een Odoo demo te geven.


23     
Talen
75+
Modules (apps)
125
Landen
5000+
Partner modules

Demogesprek

Een demo kan zowel online als op locatie bij uw bedrijf. Het voordeel van een demo op locatie is dat wij gelijk een goed beeld krijgen van het bedrijf, de medewerkers en de cultuur. Een online demo neemt over het algemeen iets minder tijd in beslag.

Experience center

B-informed beschikt over een experience center waar u Odoo in een praktijk omgeving kunt beleven. Een ingericht magazijn, een productie simulatie, een kassa systeem, barcode scanning, dashboards etc. etc. U kunt het live ervaren.

Gebruik de demo om te zien of het systeem geschikt is voor uw organisatie maar ook om te bepalen of u voldoende vertrouwen heeft in de implementatiepartner.

Agenda Odoo demo gesprek

Over het algemeen bestaat een Odoo demo gesprek uit de volgende onderdelen:

20 min (Introductie)

Jullie vertellen over het bedrijf, de bedrijfsprocessen en jullie wensen voor het ERP systeem.  Wij vertellen over Cravit  en hoe wij projecten implementeren.

60 - 90 min (Demo)

We laten zien wat Odoo kan en hoe jullie het bedrijf kunnen gebruiken.

10 - 20 min (Afsluiting)        

Het doornemen van vragen die niet tijdens de demo zijn behandeld.


10
Kantoren wereldwijd
1500+
Medewerkers
1500+
Odoo partners
7+ mln.
Gebruikers

Aandachtpunten

  • Een Odoo demo is geheel kosteloos en vrijblijvend. Een demo is bedoeld om u een indruk van Odoo en Cravit te geven. Op basis hiervan kunt u bepalen of u interesse heeft verder met ons het selectieproces te doorlopen.

  • Bij een demo moet u rekening houden met een gesprek van ongeveer 1,5 uur zowel op locatie als online.

  • Een demo in ons Experience center neemt in de regel een halve dag in beslag.

  • Bij een demo op locatie zitten wij graag in ruimte waar met een scherm om Odoo te laten zien. Indien dit niet op locatie beschikbaar is, dan nemen wij een beamer en groot scherm mee.

  • Om de demo op locatie te geven hebben wij WiFi nodig. Eventueel zouden wij een eigen hotspot kunnen aanmaken.

Vervolgstappen na de Odoo demo

Wanneer uit de demo blijkt dat Odoo aansluit bij uw wensen en behoeften kunnen wij voor u een proof of concept (PoC) uitvoeren.

Bij de PoC kijken we samen met u wat de doelstellingen en plannen zijn voor de organisatie. Wat zijn de ambities en verwachtingen en hoe kan Cravit u daarbij helpen. Om een goed beeld te krijgen worden daarbij de visie, strategie en operationele doelen meegenomen. U krijgt dat inzichtelijk wat wel en niet mogelijk is en hoe dit eruit komt te zien.

Benieuwd geworden?

Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie  van Odoo. 

Cravit is Odoo Gold partner. Wij hebben ruim ervaring met het implementeren van projecten en het voorafgaande selectieproces. We hopen dat deze uitleg u helpt bij een zo efficiënt mogelijk selectieproces en uiteindelijk een succesvolle implementatie.

Vraag een vrijblijvende demo aan