Release Odoo 15
Cravit works with Odoo 15

Odoo 15 zit boordevol nieuwe geweldige functies. Bij deze versie heeft de focus gelegen op het verbeteren van de bestaande apps. Hier is een overzicht van de meest opvallende veranderingen.

Video calls

De impact van een betere samenwerking is enorm. Mensen helpen samenwerken met hun collega's en klanten is een game changer.

 
 

Met Odoo 15 hebben we de communicatiefuncties van al onze apps verbeterd. Een paar voorbeelden van de nieuwe samenwerkingsfuncties in v15:

 • In notities kan je direct spraak- en videoconferenties doen en opties voor het delen van schermen

 • Spreadsheets werken nu samen, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd aan dezelfde bestanden kunnen werken

 • Met de Odoo-portal kunnen klanten en leveranciers nu communiceren over hun projecten in kanbanweergave in de frontend van de website.

Point of Sale

De behoeften van fysieke winkels veranderd: ze bieden nu extra diensten aan (bv. in-store services, after-sales services), willen hun PoS-interface koppelen aan hun e-commerce en tegemoet komen aan B2C- en B2B-klanten.

 
 

  In v15 hebben we de integratie van onze PoS-app met alle andere aspecten van zakelijke detailhandel verbeterd. Hier zijn een paar voorbeelden van de nieuwe PoS-functies in v15:

  • Verkooporders zijn nu geïntegreerd met de PoS

  • PoS bevat nu de mogelijkheid om aanbetalingen te doen, of achteraf te betalen voor bestellingen. Klanten kunnen een bijbehorende factuur krijgen met daarop het juiste verschuldigde bedrag.

  • Beheer de dienst na verkoop via de PoS (koppeling met herstelling, abonnement, …).

  Website

  De website-app combineert nu de voordelen van open source-builders zoals Wordpress, de functies van geweldige e-commerceplatforms zoals Shopify en een geweldige pagebuilder, beter dan Squarespace.

   
   

  Hier zijn een paar voorbeelden van de nieuwe websitefuncties in v15:

  • Website Configurator: Nieuwe kunstmatige intelligentie-engine om volledige websites te maken op basis van de branche en voorkeuren.

  • Website-ontwerp: thema's hebben een nieuwe, modernere look, verloop voor achtergrond, tekst, vormen en knopkleuren

  • Websitekopteksten: nieuwe opties toegevoegd om webpaginakopteksten op te maken.


  Onthulling Odoo 15
  Meer dan 1000 nieuwe features