Cravit is
Odoo Gold Partner

The only way to do great work
Is to love what you do
  

Wat doen wij als Odoo partner?

Odoo is de leverancier van het ERP systeem Odoo. Odoo werkt wereldwijd met zo'n 1500 officiële partners die kwaliteitsdiensten leveren in Odoo. Als Odoo partner implementeer je Odoo bij de klant.

Cravit is een van die partners met een "Gold" status en werkt internationaal vanuit het kantoor in Nederland.

Als Odoo partner begeleiden wij u bij het inrichten en implementeren van Odoo zodat u met plezier en efficiënt met Odoo kunt werken. Daarnaast zijn wij ook sparringpartner voor optimalisatie van uw lopende bedrijfsprocessen. We streven naar een continu proces van optimalisatie. Daarbij is de input van u net zo belangrijk, vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband. We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering. 


8+
Jaar Odoo ervaring
20+
Professionals
75+

Implementaties
100%
Odoo

 
 

Het Odoo partnernetwerk

Enkel na het behalen van de Odoo certificatie mag je aansluiten bij het Odoo partnernetwerk. Bij al deze partners kent Odoo een kwalificatie toe met een transparant ranking systeem; ready, silver en gold partners.

De partners worden gekwalificeerd op basis van ervaring, competentie en klanttevredenheid.  De ervaring wordt bepaald op basis van aantal implementaties dat succesvol zijn afgerond. De vaardigheden worden bepaald op het aantal gecertificeerde medewerkers. De klanttevredenheid wordt bepaald door het percentage vaste en vernieuwde contracten.

Selecteer uw Partner

Kies een partner op basis van ervaring en aanpak. Maak kennis met de consultants die u mogelijk daadwerkelijk gaan begeleiden.

Proof of Concept

Voer een Proof of Concept uit met deze consultants. De resultaten, planning en budgettering worden vastgelegd in een Project Initiatie Document

Implementatie

Indien de Proof of Concept en het Project Initiatie Document naar tevredenheid zijn kan geïmplementeerd worden. Een vast team ondersteunt met raad en daad.

Support

We hebben geen support afdeling. Hetzelfde team van de implementatie staat ook na go-live ter beschikking voor support. U kent ze en zij kennen de organisatie.


Odoo gold partner

Wij zijn Gold partner omdat we jaarlijks minimaal 200 nieuwe gebruikers hebben, onze medewerkers Odoo gecertificeerd zijn en meer dan 80% van onze klanten haar contract verlengt.

Wij hebben als partner hard gewerkt om Gold partner te worden en nu zorgen wij dagelijks dat we deze status kunnen behouden door onze processen te verbeteren en onze kennis van Odoo elke dag te vergroten. Op deze manier kunnen wij de bedrijven die Odoo willen implementeren optimaal ondersteunen.

Benieuwd geworden?

Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een  demonstratie  van Odoo.

Cravit is Odoo Gold partner. Wij hebben ruim ervaring met het implementeren van projecten en het voorafgaande selectieproces. We hopen dat deze uitleg u helpt bij een zo efficiënt mogelijk selectieproces en uiteindelijk een succesvolle implementatie. 

Vraag een vrijblijvende demo aan


Cravit  kiest voor de toekomst.... Odoo, een Europees initiatief.